Boreal Piscinas

Campanya a la ràdio 2017

Si has arribat fins aquí perque ens has escoltat a la ràdio. ¡¡Benvingut!!
Volem donar-te una bona acollida i agrair-te la teva confiança.
Ja són molts els clients que ens confien la seva piscina i ens expliquen els seus problemes perquè se'ls solucionem.
Demana pressupost des de la nostra pàgina i no et defraudarem

Demanar Pressupost


Escoltar l'anunci de la campanya de ràdio altre vegada

El nostre grup creix - FugasBarcelona.com

Hem creat un nou servei de detecció de fuites d'agua en piscines.
Cada vegada són més freqüents els clients que ens truquen amb un problema de fuites d'agua a la seva piscina.
Trovar aquestes fuites es molt dificil si no es disposa de experiència i de eines d'ultima generació com el Geófon o el detector de gas traçaador o la termografía.
Si tens cap problema de fuites a la teva piscina contacta amb nosotres o amb www.fugasbarcelona.com i estudiarems el teu cas

www.fugasbarcelona.com


Toma nota
Nova App per als nostres clientes VIP

Si tens contractat amb nosotres el servei de manteniment de la teva piscina, ja siguis particular o comunitat de veins, podras disfrutar de la nostra App gratuita.
Descarregala i descobreix tot el que pots fer:

> Consultar dades de les visites que realitzem
> Reportar incidències sobre la teva piscina
> Ser el primero en coneixer les nostres ofertas
> i molt més

Nostra aplicació està disponible per Android en la plataforma play store i la seva descarga es gratuita

Descarregar Boreal Piscinas App

Android App

Toma nota

Toma nota


Obrim botiga Barcelona

Hem obert una botiga al carrer Arizala 50 - Al costat del camp del barça. En ella pots trobar producte químic, recanvis i asesorament. Si busques cap recanvi: juntes, vàlvules, truca i consultans per que quan vinguis tinguem el que necessites preparat.

Toma nota


Nous numeros de telèfon

Hem canviat els numeros de telèfon fix i mòbil. Prèn nota ara a la teva agenda del telèfon i contacta amb nosaltres sempre que ho necessitis

Toma nota
    Fix 93 675 17 03

    Mòbil 699 476 046Promoció mantenimients

Piscina sin borada


! Consulti l'oferta ¡

Demani cita i vingui a veure la nostra darrera piscina construïda

Oferim als clients que volen fer-se una piscina nova o realitzar una reforma important, la possibilitat de venir a veure l'última piscina construïda per la nostra empresa. Es troba Tienda Boreal Piscinasa Castelldefels i fa 12 m x 6 m. Podrà veure els acabats i la qualitat dels materials utilitzats. Estem orgullosos de les nostres piscinsa i creiem que aquesta és una bona oportunitat per a vostè que altres constructors no li oferiran.


! Passa't per la secció de galeria ¡

!!! Segueix-nos a Facebook, Twitter y Google + ¡¡¡

Prem el botó de "Seguir" o "M'agrada" i segueix-nos través de Facebook, Twitter i google +. Participa en els nostres sortejos, assabenta't de les novetats i ofertes que oferim als nostres clients i seguidors. Si tens piscina o desitges tenir-la, et mantindrem informat.

!!! Oferta manteniments ¡¡¡Primer mes gratuït

Novetat
Sol·liciti pressupost per a un manteniment a través d'aquesta web utilitzant el formulari i obtindrà gratuïtament el primer mes del servei de manteniment de la seva piscina i una revisió de la seva instal·lació de manera gratuïts.

! Sol·liciti pressupost sense compromís ¡

Servei integral per a l'usuari de piscines

Botiga Boreal Piscinas
Boreal Piscinas neix l'any 1995 amb la vocació d'ajudar i donar servei a qualsevol persona que disposi d'una piscina i tingui una necessitat, dubte i / o problema.

Des de la nostra botiga situada en un punt central i estratègic de la ciutat oferim tots els serveis relacionats amb la construcció de piscines, manteniment, condicionament i reparació a més de vendre accessoris i productes químics.


El comerç electrònic ha arribat a Boreal Piscinas, visiti la nostra "e-Botiga"


En Boreal Piscinas sempre intentem estar actualitzats oferint als nostres clients les últimes tecnologies. És per això que en Boreal Piscinas hem apostat pel comerç electrònic.

Ja és possible accedir a la nostra botiga virtual des d'aquesta pàgina mitjançant l'enllaç disponible que apareix al menú de la dreta. Des de la nostra botiga virtual vostè podrà, seleccionar una àmplia gamma de productes relacionats amb el món de les piscines i fer la compra com si d'un supermercat es tractés. Un cop finalitzada la compra virtual nosaltres li portem a casa. Aquest servei està disponible per als nostres clients habituals i també per a la resta de persones prèvia inscripció gratuïta a la nostra botiga virtual.

Segueix el nostre Blog


Per tal de fer.partícips als nostres clients i seguidors de les bones pràctiques relacionades amb el món de les piscines hem creat el nostre "Boreal Bloc".

Des les seves pàgines mes a mes anirem abordant diferents aspectes del món de les piscines com revisions dels millors productes a utilitzar, consells sobre la conservació de la piscina i el medi ambient o aspectes més divertits com "jocs que es poden desenvolupar en una psicina". Esperem que us sigui d'interès i que participeu aportant les vostres experiències.

Ens trobaràs a
Calle Arizala 48 BCN Lun-Vie10h-13:30h, 16h-19:30h
Dissabtes només atenció telefónica
Tel 93 675 17 03
Mobil 699 476 046
També ens pots veure aquí!
facebook Instagram linkedin
blogspot.com rss youtube
Botiga Online
e-commerce